Despre Noi – Kiddorama

Kiddorama – fun for everyone !

Magazin cu zambete, bucurie si prietenie, jucarii, carti si multe surprize pentru copii, mamici, tatici si bunici.

Copiii care se joaca invata sa descopere lumea din jurul lor!

“Cea mai eficienta educatie pentru un copil consta in joaca lui cu lucruri frumoase” (Platon)

Sustinem invatarea prin joaca!

Sustinem si promovam educatia prin produse si programe educationale, variate si dedicate dezvoltarii abilitatilor cognitive si practice ale copiilor.

Kiddorama este un magazin care comercializeaza in principal produse destinate copiilor cu varsta de pana la 12 ani. Acestea sunt completate de articole pentru mamici si pentru tatici.

De asemenea, oferim o gama larga de articole de igiena si protectie atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.

Ii ajutam pe bunici sa ofere nepoteilor zambete si bucurie prin sutede povesti si jocuri, cadouri magice care pot fi oferite oricand, pentru ca, asacum stii, bunicii nu au nevoie de ocazii speciale pentru a-i rasfata pe cei mici.

Invatarea prin joaca ii ajuta pe copii sa isi dezvolte competente de baza pentru succesul lor in viata precum: constiinta de sine, constiinta sociala, alibitati de relationare, managementul propriilor resurse si luarea deciziilor responsabile.

Kiddorama este locul unde gasesti mai mult decat produse variate si interesante, este locul unde gasesti amintiri care vor dura toata viata!
Este locul in care dorintele se implinesc si unde o galaxie de posibilitati starnesc imaginatia copiilor, de la cei mai mici la cei mai mari.

Invatam, ne jucam, copilarim si nedistram alaturi de cei dragi, pentru ca aici magia exista, in fiecare zi, in fiecare moment.

Joaca reprezinta cel mai bun exercitiu pentru mintea, trupul si sufletul copiilor! Stilul de invatare bazat pe jocuri transforma experienta educationala a copiilor si contribuie la mentinerea motivatiei lor, in procesul de invatare timpurie.

Joaca face procesul de invatare distractiv, captivant si interactiv.

Un copil are capacitatea de a face lucruri minunate, de aceea le punem la dispozitie jucarii care dezvolta imaginatia copiilor intr-un mod distractiv.

files/desprenoi2.jpg

Actualizam si imbogatim constant oferta de produse pentru a putea oferi bucurie tuturor. Pregatim periodic surprize elegante si produse exclusive, pentru ca tu sa iti poti indeplini fiecare dorinta din lista ta de dorinte.

Avem ca scop satisfacerea exigentelor copiilor si totodata a parintilor prin gama de jucarii educative, creative, de cea mai buna calitate, ajutand in acest fel la dezvoltarea copiilor din primele clipe de viata.

Fun For Everyone!

Dorim sa fim partenerul tau de incredere, sa iti oferim cele mai bune sfaturi si idei de a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi tie, sa va oferim zambete, bucurie, siguranta, diversitate, confort si prietenie, sa iti oferim cele mai bune produse si servicii.

KIDDORAMA
www.kiddorama.ro
SC Learn and Play Events SRL
J40/15507/2018
CUI: 40063458
Bucuresti, sector 3
contact@kiddorama.ro
0724.00.66.24

#funforeveryone
files/desprenoi3.jpg
Loading